5 Ocak 2014 Pazar

Ömer de gelmiyor



Takımın asları yeni yönetimi şoke etmeyi sürdürüyor.
Kastamonuspor forması giymek istemediğini bildiren Erhan Özdil’den sonra takımın ilk yarıda topladığı 15 puanda büyük pay sahibi olan golcü futbolcu Ömer Bayraktar da kulüple yollarını ayırmak istediğini yönetime bildirdi.
Ömer Bayraktar’ın, ilk devre yaşanan sorunlar nedeniyle çok yıpranmasını gerekçe gösterdiği ve Kastamonuspor’a artık faydalı olamayacağını söylediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Ömer, ilişiksiz kağıdının kendisine verilmesi durumunda Kastamonuspor’un grubundaki rakiplerden birine gitmeyeceği konusunda da yönetime taahhüt verdi.
İki önemli futbolcusunu kaybetmek istemeyen kırmızı -siyahlı  yönetim ise Ömer’i ve Erhan’ı ikna çalışmalarına başladı. Kastamonuspor Genel Kaptanı Ferit Yücebıyık, ”Ömer ve Erhan gibi iki önemli oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Futbolcularla görüşme halindeyiz. Görüşmelerden olumlu sonuç alacağımızı ve ilk devre boyunca gösterdikleri performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan futbolcularımızı kaybetmeyeceğimizi umuyorum” dedi.
İkinci yarı için kadroda düşünülmeyen Mesut Hızlı, Sercan Mustafa Özcan, Sercan Vardar, Çağlar Ayçiçek ve Hakan Akpınar’la birlikte ikinci yarı hazırlıklarına katılmayacak futbolcu sayısı yediye yükseldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder