6 Ocak 2014 Pazartesi

Kırmızı-siyah yalnızlık !!


Kırmızı-siyah yalnızlık  !!

Olağanüstü Kongre’nin ilk oturumunda aranan dörte üç delge çoğunluğu sağlanamadı. Kırmızı-siyahlıların kaderi 11 Ocak’ta çoğunluk aranmaksızın yapılacak kongrenin ikinci oturumunda çizilecek. Kongre salonundaki fotoğraf ise Kastamonuspor’un neden bu durumlara düştüğünün adeta bir aynası oldu.

Kırmızı-siyah yalnızlık

Kastamonuspor Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştiremedi. İsmail Dikmenli Tesisleri’de cumartesi günü saat 14.00’de yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul’da aranan dörte üç delege çoğunluğu sağlanamadı. Kongre’de ikinci oturum 11 Ocak’ta aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Kongrenin ilk oturumundaki fotoğraf ise kırmızı-siyahlı kulübün neden bu durumlara düştüğünü adeta gösterdi. 
Uğur Barut ve Fikri Yazan’ın başını çektiği yeni oluşum 11 Ocak’ta büyük bir aksilik olmazsa Kastamonuspor’da göreve gelecek. Bu kongre sonrasında dört dönemlik Levent Özbek yönetimiyse sona erecek. 
Kastamonuspor’da kongre kararı kulübün büyük maddi krize saplanması, yapılandırmalarının bozulması, elektriklerinin kesilmesi ve futbolcuların ayaklanmasının ardından alınmıştı. 


Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder