23 Ocak 2014 Perşembe

Ligde kader belirleyecek iki hafta

Ligde kader belirleyecek iki hafta

KSK’da Tosya Belediye’de mutlak galibiyet diyor!...


 Bölgesel Amatör Lig’de tutunmak isteyen Kastamonuspor ve Tosya Belediyespor için önümüzdeki iki haftalık süreç büyük önem taşıyor. Sezon sonunda bu iki takımdan hangisi diğerinin altında ligi bitirirse direkt olarak 1. Amatör Küme’ye düşecek olması önümüzdeki iki haftanın heyecanını da arttırıyor. Çünkü her iki ekipte bu hafta sonu Çorum temsilcileriyle ardından ise birbirleriyle karşı karşıya gelecek.
İki haftadan toplam altı puan alan ekip ligde kalma adına büyük bir avantajı da eline geçirmiş olacak. Kastamonuspor cephesinde bu iki haftayı adeta ölüm kalım maçları olarak görüyor. Tosya’nın beş puan gerisinde olan Kastamonuspor, bu dezavantajı avantaja çevirmek istiyor. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde hafta sonu Çorumspor’u konuk edecek olan Kastamonuspor önümüzdeki hafta ise Tosya Belediyespor’a konuk olacak. Kastamonuspor bu iki karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı taktirde Tosya Belediyespor’un önüne geçme şansı da doğuyor.
Tosya Belediyespor cephesi de ilk yarıdaki kardeşlik içinde geçen karşılaşma öncesi verdiği dostane mesajlardan biraz daha uzak rekabetçi bir ruhla işe sarıldıklarını her fırsatta gösteriyor. Kastamonuspor ile aralarındaki beş puanlık farkı korumak isteyen Tosya Belediyespor’da önce İskilip Belediyespor karşılaşmasından ardından da Kastamonuspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini açıklıyor.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde oynanacak iki karşılaşmanın ligin kaderini etkileyeceğinden ötürü her iki takımda bu haftalara büyük önem veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder