3 Eylül 2013 Salı

Takım dönmedi!

Takım dönmedi!

KSK’da korkulan oldu futbolcular dün tesise gelmedi…








Kastamonuspor’da kamuoyuna hafta sonu yansıyan futbolcu krizi dün patlak verdi. Antrenör Aslan Toklu’nun verdiği iki günlük izin bitti ancak futbolcular İsmail Dikmenli Tesisi’ne gelmedi. Kastamonuspor, korkulan sona bir adım daha yaklaştı.

Kastamonuspor’da yaşanan yönetim krizine futbolcu krizi de eklendi. Kırmızı-siyahlılarda kokulan dün gerçekleşti. Cuma günü iki gün izin verildiği açıklanan futbolcular dün iznin bitmesine rağmen İsmail Dikmenli Tesisleri’ne gelmedi. Futbolcuların anlaştıkları peşinatların ödenmediği taktirde kulübe dönmeme kararı aldığı öğrenildi.

Genel Kaptan ve Futbol Şube Sorumlusu Yerda Artuğ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Acilen kendi aramızdaki problemleri çözmeliyiz. Daha sonra futbolcuları hızla Kastamonu’ya getiririz. Sorun olmaz.” diye konuştu.

TOKLU TESİSTE

Kastamonuspor’da dün Antrenör Aslan Toklu ise İsmail Dikmenli Tesisleri’nde yer aldı. Toklu’nun bir hayli sıkıntılı ve endişeli olduğu öğrenildi! Antrenör Aslan Toklu’nun da durumu futbolcuların kararına bağlı olduğu da alınan bilgiler arasında.

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder