3 Eylül 2013 Salı

Kulübün küme düşürüldüğünü gördük!

“Kulübün küme düşürüldüğünü gördük!”

Bu iddia ortalığı karıştırır

İstanbul kanadında yer alan Başkan Yardımcısı Bayram Al, Özbek’in eleştirilerine aynı sertlikte cevap verdi

Başkan Levent Özbek’in istifa yazısında İstanbul kanadına yönelik “Taahütlerini yerine getirmediler” eleştirilerini İstanbul kanadından Başkan Yardımcısı Bayram Al cevapladı.

Özbek’i ve geçen yılki yönetimi kulübü düşürmekle suçlayan Al, yönetim içindeki sıkıntının hesapları incelemeye başladıklarında ortaya çıktığını söyleyerek “Kulübün bakkal dükkanı gibi yönetildiğini gördük. Kulübün geçen yıl bir trilyon bütçesi olmasına karşın kişilere borçlandırılarak, amatör bir yönetim sergilediğini ve sonucunda Kastamonuspor’un ligden düşürüldüğünü gördük.” dedi.

Küreliler.com sitesi dün İstanbul kanadında yer alan Başkan Yardımcısı Bayram Al ile bir röportaj yaptığını duyurdu. Kastamonu Postası’nda da yayınlanan habere de Al, istifa eden Başkan Levent Özbek’in İstanbul kanadına yönelik “Taahütlerini yerine getirmediler” eleştirisine cevap veridi. Al ayrıca Özbek ve Ayar’ı adeta bombaladı!

Özbek’in istifasının Kastamonuspor için harlı olmasını dileyen Başkan Yardımcısı Bayram Al “Bizim verdmiş olduğumuz taahhütler yerine getirmemesi gibi bir şey söz konusu değil. Bunun hesabını vermeye hazırız” diye konuştu.

“KULÜP DÜŞÜRÜLMÜŞ!”

Yönetici olarak Kastamonuspor’un içinde yer aldıkları günden itibaren Başkan Levent Özbek’e ve bazı yöneticilere güvenin olmadığını gördüklerinin altını çizen Al, bu doğrultuda yaptıkları çalışmada kulübün şahıslara borçlandırıldığını da tespit ettiklerini belirtti.

Al konuşmasında şunları söyledi: “Kulübün bir bakkal dükkanı gibi yönetildiğini gördük. Kulübün geçen yıl bir trilyon bütçesi olmasına karşın, kişilere borçlandırarak amatör bir yönetim sergilediğini ve sonucunda Kastamonuspor’un ligden düşürüldüğünü gördük.

KAPALI KAPILAR ARDINDAN HESAPLAŞMALAR OLDU

Kulüp Başkanının hesapla kitapla uğraşmaması gerektiği halde, kapalı kapılar ardında yönetim kurulu üyelerinden habersiz hesaplaşmalar ile kulübü yönetmeye çalışıldığını gördük. Bu doğrultuda Başkan Levent Özbek ile istifa etmesi konusunda görüşmelerimiz oldu.

BÖYLE BİRŞEYİ ASLA KABUL ETMİYORUZ

31 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak geceyi bizlerin engellediği yönünde yapılan açıklamaları asla kabul etmiyorum. Aksine biz İstanbul kanadı olarak bu geceyi planlayıp programlamıştık. Gecenin yapılamaması tamamen Levent Özbek’in güven erezyonuna uğramasından kaynaklanmaktadır.

KULÜBÜ DÜŞÜRENLERİN HAKKI YOKTUR

Levent Özbek, araya nifak sokanlara ‘hakkımı helal etmiyorum’ demiş. Onun bizde hakkı yoktur. Sade bizde değil kulüpte de hakkı yoktur. Biri birine hakkını helal etmeyecekse biz etmeyiz. Kulübü bugüne kadar bakkal dükkanı gibi yönetenlerin, kulübü borçlandırarak küme düşürenlerin bu kulüpte hakkı olamaz. ”

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder