4 Eylül 2013 Çarşamba

Makama çıktılar…

Makama çıktılar…

Önceki gün Vali Erdoğan  Bektaş’tan  randevu alan yönetimin İstanbul kanadı dün uzun süredir beklenen makam ziyaretini gerçekleştirdi.





Geçtiğimiz hafta Cuma günü istifalarını verdiklerini açıklayan, daha sonra kulübe talip olduklarını bildiren, ardından ise Levent Özbek, Satılmış Ayar ve Hüseyin Karadeniz’in olduğu yerde asla bulunmayız diyerek açıklama yapan Kastamonuspor’un İstanbul kanadı, dün İsmail Dikmenli Tesisleri’nde kritik bir toplantıya katıldılar.

Yönetimin İstanbul kanadında yer alan Başkan Vekili Nusret Demir, Başkan Yardımcısı Bayram Al ve Mali İşler Sorumlusu Ali Güler ilk olarak Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek kulüpteki gelişmeleri aktardılar. Öğleden sonra Kastamonuspor yönetimiyle(ACİL) koduyla bir araya gelen yöneticiler birlik görüntüsü çizdi. Basın Sözcüsü Candost Delikanlıoğlu’nun gerekli açıklamayı yapacağını iletti. Delikanlıoğlu geç saatlerde” yönetim arasında sorun yok barış imzalandı” açıklamasını yaptı.
Haftalardır yerel basın üzerinden ağır suçlamalarda bulunan yönetimen Kastamonu kanadı ve İstanbul kanadı dün gece geç saatlere kadar süren kritik bir toplantı yaptı. Kulüpte istifalarını açıklayan Levent Özbek, Nusret Demir, Bayram Al, Ali Güler, İbrahim Toprak ve Hüseyin Karadeniz’den sadece Levent Özbek dün için istifa dilekçesini yönetime sundu! Diğer istifa edeceğini açıklayan yöneticilerin durumları bugün netlik kazanacak.

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder