4 Eylül 2013 Çarşamba

BEKTAŞ'tan destek sözü



Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan BEKTAŞ’ tan sevindirici haber.  Kastamonu Valisi BEKTAŞ’ tan BAL liginde ve Ziraat Türkiye Kupası’ nda mücadele edecek olan Tosya Belediyesporumuza destek sözü…
Bağ Bozumu ve Tarla Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş kulübümüz sosyal tesislerini de ziyaret ederek yeni sezon öncesi takımımıza moral verdi. Bu sezon kulübümüze yeni kazandırılan tesisi çok beğendiğini ifade eden Sayın Bektaş; başarı için her türlü lojistik zeminin hazır olduğunu, iki sezondur BAL Liginde Kastamonu ilini başarıyla temsil eden Tosya Belediyesor’un çıtasını yükselterek daha da başarılı olacağına inandığını belirtti.
Futbolcularla bir süre muhabbet eden Sayın Bektaş, Kulübümüzün sempatik Nijeryalı oyuncusu Smart’la da yakından ilgilendi. Kulüp başkanı Kazım Şahin ve yöneticilerden kulüp hakkında bilgi alan Bektaş, ilçemizi başarıyla temsil eden ve her geçem gün büyüyen Tosya Belediyespor için her türlü maddi ve manevi desteğe hazır olduklarını dile getirdi. 2013-2014 sezonunda Kastamonuspor ile aynı grupta yer almaları bizi zora soksada her iki kulübün ilk iki sırada yer almaları için desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder