9 Eylül 2013 Pazartesi

KSK'nın hizmetkarı



Kastamonuspor’da yönetimi devralmak için harekete geçen İstanbul’daki ve Kastamonu’daki bazı yöneticilerin bu yönde istedikleri taahhütleri almalarına karşın somut bir adım atmayışı, kulübü kapanma tehlikesi ile karşı karşıya bıraktı.
Kulübün faaliyetlerini sürdürmesi için tüm yükü yine omuzlarında bulan Satılmış Ayar, Levent Özbek, Cahit Aşıkoğlu, Mustafa Mehmetoğlu, Hüseyin Karadeniz, Mesut Demirel ve Veli İdgü, kongre süreci işleyene kadar bir araya geldi ve kendi aralarındar yeni başkanı seçti.
Dr. Veli İoga, yöneticilerin oybirliği ile olağanüstü genel kurula kadar başkanlık görevine getirildi.
“Kastamonuspor tarihinin en acı toplantılarından birini yaptık” yorumunda bulunan İdgü, başkanlık görevine getirilmesinin ardından bir açıklamada bulundu.
“Takımımızın profesyonel ligden düşüşünün acısını halen yaşarken, gelinen son noktada büyük ümitlerle göreve başlayan yönetim kurulumuzun da işlevselliğini yitirdiğini görmüş bulunuyoruz” diyen Dr. Veli İdgü, “Kastamonuspor hizmetkarı” imzasıyla yaptığı açıklamada, “Sporcularını, teknik heyetini Kastamonu'ya getiren, idmanlarına çıkmaya başlayan, projelerini oluşturan yönetim kurulumuz ne acıdır ki, anlaşılamaz bir şekilde bölünmeler yaşamıştır. Bu ortamda cumartesi günü yapılan toplantımızda mevcut Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızın, değerli basın mensuplarımızın şahitliği ve kendi isteğimle kulübümüzün önünü açıp sahaya sürecek süre içinde başkanlık görevini kabul ettim” diye konuştu.
Kastamonu Spor Kulübü’nün Kastamonu ilinin hatıra defteri ve kaderine terk edilemeyecek kadar onurlu bir kulüp olduğunu söyleyen Dr. Veli İdgü, “Kastamonu Spor Kulübü Kastamonu halkının sevinç günüdür, acı günüdür. Sahadaki sporcu sakatlansa kendi çocuğu sakatlanmış gibi içi acıyan taraftarları ile Anadolulu olmanın, değerlerine sahip çıkmanın son kalesi Kastamonu ilinin evladıdır. Sosyalleşme anıdır, deşarj olma anıdır, sevdiği ile kucaklaşma, sevmediğine sempati duyma anıdır. Başarısına sevindiğimiz, başarısızlığına üzüldüğümüz çocuğumuzdur. Hata yaptığında kızsa da, üzülse de kim kendi çocuğunu terk eder ki? Kim ölüm döşeğindeki çocuğunun başından ayrılır ki?
Kastamonu halkı, değerli milletvekillerimiz, yöneticilerimiz, iş adamlarımız; mevcut Yönetim Kurulu olarak Kastamonu Spor Kulübü’nün hedefi belli. Sahaya çıkabilecek durumda hazır bir takım ile hak ettiği yere taşıyabilecek oluşumu yapmak üzere hazırız. Öncelikle Bölgesel Amatör Lig 6. gruptaki mücadelemize başlıyoruz. Öte yandan altyapı çalışmalarımız hazırdır. Türkiye Bayan Futbol Ligi’ne katılmak üzere başvurumuz yapılmış olup futbolcularımız ve teknik ekibimiz hazırdır. Kastamonu Spor Kulübü okyanuslara doğru hedef çizmişken, geçmekte olduğumuz derede boğulmayalım. Bizler bu zor günleri atlattıktan sonra istekli bir yönetim için görevden ayrılmaya, teveccühünüz halinde ise devam etmeye hazırız. Karar sizlerindir.”


Kastamonu Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder