25 Ağustos 2013 Pazar

tosyabelediyespor.com yayında

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren ekibimiz sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanırken, ilçe içinden ve dışından taraftarlarından gelen destekle sanal alemde de güçlenmeye devam ediyor. 




BAL ligine yükselmemizle birlikte sanal alemde de yer almaya başlayan Tosya Belediyespor ismi, bugün bir çok taraftarın desteğiyle aktif şekilde internet kullanıcılarına ulaştırılıyor.

BAL ligine yükselmemizle birlikte sanal alemde de yer almaya başlayan Tosya Belediyespor ismi, bugün bir çok taraftarın desteğiyle aktif şekilde internet kullanıcılarına ulaştırılıyor.

İlk olarak ilçe taraftarlarının kurdukları facebook hesabıyla başlayan sanal destek bugün, bir çok sosyal medya aracıyla artarak devam ediyor. Bunlardan bir yenisi http://www.tosyabelediyespor.com/ uzantılı web sitesi oldu. İlçe sakinlerinden Ahmet Abay ve Mehmet Kemer tarafından kulübe destek amaçlı kurulan internet sitesi hizmete girmiş bulunmakta. İnternet sitesi hakkında görüşlerini aldığımız Kemer; Tosya Belediyespor ilçemizin gurur kaynağı ve herkes tarafından sahiplenmesi gereken bir topluluk, Tarihinde ilk defa yer aldığı BAL liginde üçüncü sezonunu yaşayacak olan temsilcimiz şimdiye kadar ilçemizi çok iyi temsil etti. Gerek yerel gerekse ulusal basında Tosya’mızın ismini ve reklamını duyurdu. Bizde Tosya Belediyespor taraftarları olarak bir web sitesi eksikliğini hissettik ve hem hobi amaçlı hem de takımımıza destek amaçlı arkadaşım Ahmet Abay’la birlikte http://www.tosyabelediyespor.com/ adresini kurduk. Bu takım herkesin takımı ve oynadığı lig çok zorlu rakiplerin olduğu bir lig. Herkesin takımımıza maddi ve manevi destek vermesi gerek ki Tosya Belediyesporumuz giderek büyüsün. Bizde bu bağlamda internet sitesine reklam alacağız ve burdan gelen paraları kulübümüze bağışlayacağız. Umarım Tosya adının büyümesinde bizimde katkımız olur. Şimdiden Teknik kadro ve futbolcularımıza 2013-2014 sezonunda başarılar diliyoruz, gene bir ilki yaşayarak 3.lig’e terfi etmelerini arzu ediyoruz.
 
kastamonupostası
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder