25 Ağustos 2013 Pazar

Dev Yatırım

İLİMİZ, 6 MİLYONLUK DEĞERİ İLE DEV BİR TESİS DAHA KAZANIYOR!.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ilimize 6 milyon değerinde dev bir tesis daha kazandırıyor.

61.750 m2’lik alana sahip olan Kastamonu Yolkonak İzcilik Tesisleri yenileniyor. 350 kişilik tesiste, sekizer kişilik olmak üzere 31 adet Bungalov ev, 4 adet etkinlik çadırı, etkinlik ve dinlenme alanları, 1 adet anfi tiyatro, tenis kortu ile basketbol ve çim futbol sahası yer alacak.




Konu ile ilgili olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, tesis hakkında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk’e bilgiler verdi. İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, Milli Eğitim Bakanlığından Gençlik ve Spor Bakanlığına 2012 yılı Ağustos ayında devredilen Kastamonu Yolkonak İzcilik Tesisleri’nin yenilenmesi ile memleketimizin önemli bir tesis daha kazanacağını, bu tesis sayesinde ilimizin konaklama sorunun bir nebze daha çözüme kavuşacağını dile getirdi. Ayrıca İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık dev projenin 12 Eylül 2013 tarihinde ihale edileceği müjdesini de verdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ise İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’ın vermiş olduğu Kastamonumuzu ilgilendiren bu güzel haberlerden son derece memnun kaldıklarını, ilimizin bu tür önemli yatırımlarla ilerleyen yıllarda daha da güzel yerlere geleceğini belirtti.
 
kastamonupostası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder