30 Ağustos 2013 Cuma

KSK’DA TUSUNAMİ!

KSK’DA TUSUNAMİ!

Kastamonuspor yönetiminin en büyük umudu yok oldu, As Başkan Hüseyin Karadeniz istifasını açıkladı!

İstanbul gecesi iptal edildi







100 BİN TL GELİR BEKLENİYORDU!

İstanbul kanadının istifa açıklamasının ardından Kastamonuspor’da ikinci büyük deprem dün gerçekleşti. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda yarın Faruk K, Kastamonulu sanatçılar Orhan Canayakın, Ilgaz, Arzu Akça ve Cideli Emin sahne alacağı ve 100 bin TL gelir amaçlanan organizasyon iptal edildi! Gecenin iptali kulüp içindeki yönetim krizinin her yöne yansıyacağının da bir nevi habercisi oldu.

KARADENİZ: İSTİFAMI GÖNDERECEĞİM

Gecenin organizasyonundan sorumlu olan As Başkan Hüseyin Karadeniz, yönetimin içinde yaşanan krizin altında bir organizasyon yapılamayacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldık diyerek Cuma günü istifasını açıklayan KSK’nın İstanbul kanadındaki 4 ismi suçladı. Karadeniz sözlerini “Şevkim kırıldı. Kulüpte artık bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum. Pazartesi istifamı göndereceğim” diyerek sonlandırdı.

Kastamonuspor’da yaşanan depremler tusunamiye neden oldu. İstanbul’da organize edilen ve 100 bin TL gelir hedeflenen gecenin iptal olduğu açıklandı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda yarın gerçekleşmesi planlanan organizasyonda Faruk K, Kastamonulu sanatçılar Orhan Canayakın, Ilgaz, Arzu Akça ve Cideli Emin’in sahne alacağı açıklanmış ve kulübün maddi sıkıntısının buradan elde gedilecek gelirle çözüleceği söylenmişti.

Kulüpte yaşanan maddi krizin çözülmesi adına büyük önem taşıyan gecenin iptalinin futbolculara nasıl yansıyacağı bugün netlik kazanacak. Çünkü yönetim buradan gelecek geliri hesap ederek futbolculara peşinat sözleri vermişti! Kırmızı-siyahlılarda dün yaşanan gelişmeler kulübün umut bağladığı en büyük kapının da kapandığını gösterdi.

İstanbul’daki gecenin iptaliyle ilgili açıklamalarda bulunan As Başkan Hüseyin Karadeniz, sürecin İstanbul’dan yapılan istifa açıklamalarıyla başladığını iletti. “Şevkim kırıldı. Kulüpte artık bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum. Pazartesi istifamı göndereceğim” diyen Karadeniz, şunları söyledi

“YAŞANAN KRİZİN ESERİ!

Bilindiği üzere İstanbul’da düzenlenecek gece organizasyonunu yakinen başından bu tarafa takip ettim. Bu organizasyonun Kastamonuspor için öneminin bilincindeydim. Afişler bastırdım. Gerekirse her yeri tek tek dolaşıp o afişleri asacaktım. Ancak geçtiğimiz Cuma günü İstanbul kanadındaki yöneticilerin yaptıkları istifa açıklamaları ve yaşanan kriz bugün organizasyonu iptal etmemize neden oldu.

KENDİSİNE SAYGISI OLAN 31 AĞUSTOS’U BEKLERDİ

İstifa eden arkadaşların kulübe değil kendilerine saygıları olsaydı 31 Ağustos’un yapılmasını beklerlerdi. Bu arkadaşlar bizleri çağırıp “1 Eylül’de istifa edeceğiz kulübün önünü açacağız sizde bırakın” deselerdi bugün bu sıkıntılar yaşanmaz bizde gece yapıldıktan sonra istifa ederdik.

BİR ARPA BOYU YOL ALAMADIK

Bizler en başından bu tarafa Kastamonuspor için çabalamayı bırakıp birbirimizle uğraştık. Bu nedenden ötürü bir arpa boyu yol alamadık. İstanbul’daki geceyi her şeye rağmen yapabilirdik. Ancak yaşanan krizler gecenin tanıtımını yapamamamıza neden oldu.

BU KULÜBE DARBE OLDU

Kastamonuspor’un geleceği açısından büyük önem taşıyan bir organizasyon öncesi yapılan bu istifa açıklamaları şahıslara değil kulübe vurulan bir darbedir. Burada Başkan Levent Özbek karalanmaya çalışıldı. Levent Özbek iyi bir yönetici olmaya bilir ama iyi bir Kastamonusporlu… Onu karalayacağız diye kulübün önü kapandı.

ŞEFFAFLIK MI?

İstifa açıklamasında şeffaflıktan bahseden arkadaşlarımız Cuma ‘istifa ediyoruz’ deyip Pazar günü ‘istifa etmedik’ dediler. Bu mu şeffaflık? Organizasyonu büyütecekken birbirimizi yedik. Hem de fındık kabuğunu dolduramayacak sebeplerden ötürü.

EMEĞİME ACIYORUM

İstanbul’daki gecenin yapılabilmesi için elimden geleni yaptım. Emeğime acıyorum. Eğer istifa edenler memleketi düşünselerdi çağırıp bizle görüşürlerdi. Ama Kastamonuspor artık onların namusu oldu. Buyursunlar alsınlar. Yere düşürdükleri bayrağı kaldırabilecekler mi? Bana küfür etselerdi de kulübün önünü açıyoruz diyerek kapatmasalardı!

KİMYASAL SİLAH

Son yaşanan gelişmeler Kastamonuspor’a atılan bir kimyasal silahtır. Klasik Kastamonululuk yapıldı aslında. ‘Sen kelsin o kör’ denilerek hareket edildi. Gerçekten çok yazık oldu. Çok yazık. Pazartesi istifamı göndereceğim. Bu kulüpte bir şey yapılabileceğini sanmıyorum”

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder