30 Ağustos 2013 Cuma

30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yıldönümü kutlandı.


30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yıldönümü İlimizde coşkulu bir programla kutlandı. 
 
Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk ve Şerife Bacı Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu, istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kutlama programı, Valilik Makamında Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ tarafından Tebriklerin Kabulü ve Resepsiyon ile devam etti.
Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğg. Ali ÇARDAKÇI ve Belediye Başkan Vekili Bahri YAVUZ Cumhuriyet alanında halkın bayramını kutladı.
Törene Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, Milletvekilleri Mustafa Gökhan GÜLŞEN, Emin ÇINAR, Belediye Başkan Vekili Bahri YAVUZ, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Ali ÇARDAKÇI, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Seyit AYDIN, Vali Yardımcısı Atila KANTAY, İl Emniyet Müdürü Sami USLU, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halk katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlamını belirten şiirlerin okunması, Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibinin gösterileri ve Jandarma Kurmay Yarbay Sayın Necip AKKOYUN’un Zafer Bayramının anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden tören ve Askeri bando eşliğinde bayrak, Kahraman Gaziler ve öğrencilerin geçit töreniyle sona erdi.

Kastamonu Valiliği / Basın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder