19 Ağustos 2013 Pazartesi

KSK’da beklenen kadro oluştu !!

KSK’da beklenen kadro oluştu !!

 

Bölgesel Amatör Lig’e düştükten sonra yeniden profesyonel lige yükselebilmek için kadro kurma çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan Kastamonuspor’da futbolcu sayısı 24’e yükseldi.
İkinci etap kamp çalışmalarını İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde sürdüren Kastamonuspor’da antrenör Aslan Toklu’nun kadroda görmek istediği futbolcuların büyük bir bölümüyle anlaşma sağlandı.
Öte yandan Cumartesi günü gerçekleşen idmanda futbolcuların ortaya koyduğu performans ise oldukça beğeni topladı.
Ciddiyetten bir an olsun ödün vermeyen bir takım görüntüsü çizen Kastamonuspor’da yaşanan maddi olumsuzluklara rağmen oluşturulan kadro, antrenmanda kendini bir hayli gösterdi.
Çok iyi futbolculardan kurulu bir takım olduklarını söyleyen antrenör Aslan Toklu “Çok çalışıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Bir veya iki futbolcu daha transfer edeceğiz. Oyuncularımızın şu anki performansından son derece memnunum. Herkesin izlemekten zevk alacağı bir takım olacağız” dedi.
Öte yandan lisans işlemleri için ülkelerine giden Fildişili Bambo ve Muhammed de tekrar Kastamonu’ya gelerek takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Bambo ve Muhummed’in lisanslarını da çıkartmak isteyen yönetim bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonugazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder