17 Ağustos 2013 Cumartesi

Kastamonu`yu temsil edecek

 
TOSYA BELEDİYESPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI`NDA KASTAMONU’YU TEMSİL EDECEK
 
TOSYA AÇIKSÖZ  




Kastamonu’nun Tosya İlçesi 2013-2014 sezonu Bölgesel Amatör Lig fikstürü, bugün saat 14.00`da İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi`nde çekildi. 
Kura çekilişine kulübü temsilen yöneticilerden Mustafa Kalaycı, Mustafa Mıhçı ve M.Dündar Özurgancı katıldılar.
11 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminde öncelikle, İzmir`den katılan 6 takımın 7. ve 8. grupların hangisinde yer alacakları ile İstanbul`dan katılacak 11 takımın 9, 10 ve 11. gruplardan hangisinde yer alacakları belirlendi. Ardından tüm grupların fikstür çekimi gerçekleştirildi. Kulüp tarihinde ilk kez Tosya Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası`nda mücadele verecek. Kupaya her ilden bir takım katılıyor ve bu sezon Kastamonu ilini Tosya Belediyespor temsil edecek. 
Tosya Belediyespor`un kupa turnuvasında oynayacak olması şimdiden aynı gruptaki diğer rakipler tarafından "Tosya bu grubun en iddialı takımlarından biri" yorumlarında beraberinde getirdi. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig`de adından sıkça bahsettiren Tosya Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Nezir Öztürk yönetiminde her gün 2 kez antrenman yapan Tosya Belediyespor`u, şimdiden rakipleri tarafından yakın takibe alındı. 
Tosya Belediyespor 2013/2014 sezonuna önceki yıllara nazaran bu yıl daha da kurumsallaşmış ve profesyonelleşmiş bir yapıyla hazırlanıyor. Transfer döneminde mevcut kadroda oynayan as futbolcularla yeniden anlaşıp ana kadro bozulmadı. İhtiyaç arz eden mevkilere en uygun kriterlerdeki oyuncuları transfer eden Tosya Belediyespor, yaptığı yeni transfer ile de takım oldukça güçlendi. Tosya Belediyespor`un Ziraat Türkiye Kupası turnuvasında oynayacak olması, Tosya’nın ulusal arenada kazanacağı prestij için bir fırsat olacak. Son 2 yılda çeşitli spor dallarında kazanılan sportif başarılar Tosya`nın reklamı için oldukça önem kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder