16 Ağustos 2013 Cuma

KASTAMONU 17. TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ

Kastamonu Belediyesi’nce bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan Türk Dünyası Günleri’nin programı belli oldu.

 

 

Etkinliğin ilk günü olan 23 Ağustos’ta Belediye Meydanı’nda saat 21.00’de başlayacak olan halk konserinde ünlü sanatçı Gökhan Özen sahne alacak. Gökhan Özen’in kalabalık bir kitle önünde vereceği konserin sonunda ise görkemli bir havai fişek gösterisi yapılacak.
İkinci gün ise saat 15.00’de Belediye hizmet binası önünde 17. Türk Dünyası Günleri’nin açılış töreni gerçekleştirilecek. Protokol konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin yapılacağı törenin ardından Belediye Meydanı’nda kurulacak olan Kitap Sergisi çadırının açılış kurdelesi kesilecek. Daha sonra Belediye Hizmet Binası giriş katında düzenlenecek olan “Fotoğraflarla Azerbaycan” ve “21. Yüzyılın Vahşeti Hocalı Fotoğraf Sergisi”nin açılışı yapılacak. Saat 16.30’da Belediye Hizmet Binası 2. kat toplantı salonunda “Güncel Gelişmeler Işığında Türkiye-Azerbaycan İlişkileri” konulu panel başlayacak.
İkinci günün son etkinliği ise Belediye Meydanı’nda saat 21.00’deki konser olacak. Konserde Azeri sanatçılar Azerin ve Aşık Sevil Hıdırova sahne alacak. Ayrıca konser programı içinde Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu ekibi gösterisini sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder