23 Ağustos 2013 Cuma

Hedef minimum maliyet, maksimum sonuç

“Hedef minimum maliyet, maksimum sonuç”

Genel Kaptan ve Futbol Şube Sorumlusu Artuğ’dan Antrenör Toklu’ya tam destek




Kastamonuspor Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Yerda Artuğ, Antrenör Aslan Toklu ile her konuda iletişim içerisinde olduğunu söyledi ve ekledi “Hocamıza güveniyoruz. Takımız iyi çalışıyor ve iyi durumda” dedi.

Kastamonuspor’un gerçeklerine de değinen Artuğ, bir hedef koyduklarını ve bu hedefe yürümek adına çalışmaların dört koldan devam ettiğinin üstünde durarak amacın en düşük maliyetle en yüksek başarıyı elde etmek olduğunu da söyledi. “Kulübün borcunun üstüne borç eklemeden yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuşan Artuğ, çalışmaların bu yönde olduğunun altını çizdi.

“BOLU’YA CUMARTESİ HAREKET EDİLECEK”

Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Mudurluspor ile yarın saat 15.30’da Bolu’da karşılaşacaklarını belirten Artuğ “Cumartesi günü öğlen gibi hareket edeceğiz. Bu karşılaşmada eksikliklerimizi göreceğiz. Başka hazırlık maçlarımız da olacak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“31 AĞUSTOS’TA HERŞEY DÜZELECEK”

31 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak organizasyon sonrasında maddi sıkıntıların düzeleceğini de söyleyen Artuğ, bu gecenin önemini kulüp için büyük olduğunu da belirtti. Artuğ, hedefin 3. Lig olduğunu ve Kastamonu’yla el ele verildiği taktirde bu hedefe ulaşılacağını da vurguladı.

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder