23 Ağustos 2013 Cuma

KSK`DA DEPREM: Başkanvekili dahil 4 yönetici istifa etti

Kastamonu Spor Kulübü’nün İstanbul’da yer alan 4 yönetici kulübün önünü açmak adına istifa etti.
Başkan Vekili Nusret Demir, kulübün genel kurula getirilmesi halinde 15 kişilik iş adamı arkadaşla görev talip olduklarını açıkladı.


MEHMET EREN / İSTANBUL


 


Kastamonu Spor Kulübü’nün İstanbul’da yer alan 4 yönetici kulübün önünü açmak adına istifa etti.Başkan Vekili Nusret Demir, kulübün genel kurula getirilmesi halinde 15 kişilik iş adamı arkadaşla göreve talip olduklarını açıkladı.

Dün saat 14.50 sıralarında KSK Sosyal İşler Sorumlusu İbrahim Torak, KSK Mali İşer Sorumlusu Ali Güler, KSK Başkan Yardımcısı Bayram Al ve KSK Başkan Vekili Nusret Demir ortak bir basın açıklaması yaparak kulün önünü açmak için istifa ettiklerini açıkladılar.

-KULÜBÜ İLERİYE GÖTÜRECEK BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYAMADIK

İbrahim Toprak, Ali Güler, Bayram Al ve Nusret Demir’in ortak yaptıkları basın açıklaması aynen şöyle;“Kastamonu Spor Kulübü’nün (KSK) 29 Haziran tarihinde yapılan Olağanüstü genel kurulunda çok kıymetli ve saygıdeğer delegelerin teveccühü ile yönetim kuruluna seçilmiş bulunmaktayız. Aradan geçen zaman zarfı içinde mevcut yönetimde çok kıymetli arkadaşlarımızın olmasına karşın bazı yöneticilerle doku uyuşmazlığı yaşandığının farkına vardık ve maalesef kulübü ileriye götürecek birlikteliği sağlayamadık.

-BU KULÜBÜN MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Kastamonu Spor Kulübü sadece Kastamonu’da yaşayan ve tribünlerden destekleyen hemşehrilerimizin gönül verdiği bir kulübün ötesinde Kastamonu dışında yaşayan ve 1 milyona yakın hemşehrilerimizin gönülden desteklediği ve her hafta sonu basın yayın ve iletişim araçlarından takip ettikleri kocaman bir kulüp olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

-KOCAMAN KULÜBE YAKIŞMIYOR

Bu kocaman kulübün mazisinde şampiyonluklar ve büyük başarılar olmasa da 1966 yılına kadar yeşil-siyah renklerle, 1966 yılından sonrada kırmızı-siyah renklerle sürekli mücadele edilmiş ve tarihi şan ve şereflerle dolu memletimizi yeşil sahalarda temsil etmiştir. Kulübümüz bugüne kadar gönül veren hemşehrilerimizin desteğiyle bugünlere kadar gelmekle birlikte maalesef geçtiğimiz sezon başarısız olarak profesyonel ligden amatör lige düşmüştür.

-KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUZ

Yönetimin İstanbul kanadında yer alan özel işlerinde en üst seviyede başarılı olmuş çok kıymetli arkadaşlarımız vardır. Kulübü sahipsiz bırakmak gibi bir düşüncemizde yoktur. Ancak biz kulübün önünü açmak için istifa ediyoruz. Temennimiz odur ki diğer yönetici arkadaşlarımız kendi çıkarlarını değil kulübün çıkarlarını düşünerek onlarda istifa eder ve yapılacak ilk gene kuruluda da çok daha güçlü bir yönetim oluşturabiliriz. Tekrar söylemek gerekirse niyetimiz kulübü kaosa sokmak değil, kulübün önünü açmaktır. Başkan ve diğer yöneticilerde bizim gibi hareket edebilirse kulübümüzü Kastamonu’dan ve İstanbul’dan çok daha güçlü bir yönetimle layık olduğu üst liglere taşıyabiliriz.
Görevden kaçmıyoruz, kaçmayacağız; Çok daha büyük başarılara yelken açmak ve kulübün önünü açmak adına istifa ettiğimizi camiamıza ve çok kıymetli hemşehrilerimize duyururuz.”


kastamonupostasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder