12 Ocak 2014 Pazar

“KSK için gücümü son noktasına kadar kullanacağız”

“KSK için gücümü son noktasına kadar kullanacağız”
MHP’nin Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu


“KSK için gücümü son noktasına kadar kullanacağız”


Kastamonuspor kongresinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, yaptığı konuşmada net konuştu. Kastamonu’nun nimetlerinden faydalananların külfetine de katlanacaklarını belirten Hamzaoğlu, Trabzonspor ruhunu ilimize aşılamak için tüm gücünü kullanacağını vurguladı. 30 yıllık siyasi ve dernekçilik hayatı içerisinde Kastamonuspor’un meselelerinden geri durmadığını da belirten Hamzaoğlu şunları söyledi:
“SEÇİM ÇEKİ DAĞITAN İŞADAMLARI KSK ÇEKİ DE DAĞITSIN!
Bu takım için sponsorluk sistemini çalıştırmak zorundayız. Bunu vali, belediye başkanı, milletvekili, il genel sekreterler yapılabilir. İlimizde yatırımlar var. Bu arkadaşlar ilimizde seçim öncesi bazı arkadaşlar adına 25 TL’lik alışveriş çeklerini dağıtmak için sponsor oluyorlar. Bu sponsorlar Kastamonuspor’a da çek vermesi için irade kullanılması gerekli.
BELEDİYE BAŞKANLIK GÜCÜMÜ SPONSORLUK İÇİN KULLANACAĞIM
Trabzonspor ruhuyla bir alt yapı oluşturarak oyuncularımızı yetiştirmemiz gerek. Ben belediye de bununla ilgili bir birim kuracağım. Şunu çok açık ve net ifade ediyorum. Belediye başkanlığı gücümü sponsorluk noktasında kullanacağım. Her nimetin bir külfeti vardır. Bu memleketin nimetinden faydalanan insanlar memleketin spor takımının külfetine katlanacaklar.”

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder