7 Ocak 2014 Salı

Heyecan 25 Ocak’ta başlayacak

Heyecan 25 Ocak’ta başlayacak

1.Amatör Küme Yükselme Grubu ve Klasman Grubu fikstürü belirlendi

Heyecan 25 Ocak’ta başlayacak


1.Amatör Küme’de Kademe Grubu hafta sonu sona erdi.  Yükselme Grubu ve Klasman Grubu’nun başlama fikstürü ve statüsü dün belirlendi. Buna göre 1. Amatör Küme’de heyecan 25-26 Ocak tarihi itibariyle yeniden başlayacak. Karşılaşmalar Nisan başında tamamlanacak. Yükselme Grubu şampiyonu, Bölgesel Amatör Lig statüsüne göre Kastamonuspor veya Tosya Belediyespor’dan biriyle baraj maçı oynayacak. Cide ve Pınarbaşıspor’un maçlara çıkmayarak küme düşmesinden ötürü Klasman Grubu’nda yer alan ekipler düşme korkusu yaşamayacak. 
Yükselme Grubu’nda ilk karşılaşmayı İl Özel İdare ile Bozkurt Belediyespor, Klasman Grubu’nda ise İneboluspor ile Daday Yeni Belediyespor oynayacak. 
PLAY-OFF BAL STATÜSÜNE GÖRE OYNANACAK
ASKF Başkanı Mahmut Korkmaz kura sonrası yükselme grubunun BAL’dan üç hafta önce tamamlanacağını açıkladı. Yükselme Grubu’nda şampiyon olan ekibin Kastamonuspor veya Tosya Belediyespor’dan biriyle play-off maçına çıkacağını ifade eden Korkmaz, “Burada herkes bilsin ki bu karşılaşma BAL statüsüne göre oynanacak” dedi. 
ŞİDDET UYARISI!
ASKF Başkanı Mahmut Korkmaz, Yükselme Grubu’ndaki karşılaşmaların heyecanlı ve stresli geçeceğinin bilincinde olduğunu ifa ederek kulüp yöneticilerine seslendi. Sahalarda istenmeyen olayların yaşanmasını istemediğinin altını çizen Korkmaz, kulüp yöneticilerinin antrenör ve oyuncularla konuşup bu tür olayların olmaması için çaba göstermesini istedi. Kormaz, bu tür davranışlarda bulunan oyuncu yada antrenörlerin ise büyük cezalar alacağını iletti.  
KLASMAN’DA DÜŞME YOK AMA!
Cide’nin sezon başında ligden çekilmesi Pınarbaşıspor’un da iki karşılaşmaya çıkmamasından ötürü otomatik olarak küme düştüğünü söyleyen Korkmaz, bu grubun dört takımla oynanacağını ifade etti. Kulüp yöneticilerinin bizler anlaşarak maçlara çıkmasak önerisini sert bir şekilde geri gönderen Korkmaz, “Bakın bu küme düşen iki takımdan biri sezon başında katılmadığından ikincisi maçlara çıkmadığından düşürüldü. Yani maçlara çıkmazsanız sizlerde düşersiniz. Klasman Grubu şuanda sizin için bir fırsat. Alt yapınızı oluşturun. Genç oyuncularınızı oynatın. Amacımız gençlere spor yaptırmak bunu unutmayın.” dedi. 

YÜKSELME GRUBU 
İl Özel İdare KHS
Araç Belediye
Taşköprüspor
Ormanspor
Yolspor
Bozkurt Belediye 

YÜKSELME GRUBU’NDA İLK HAFTA MAÇLARI
İl Özel İdare – Bozkurt Belediye
Araç Belediye – Yolspor
Taşköprüspor – Ormanspor

KLASMAN GRUBU
İneboluspor
İnebolu GSK
Çatalzeytinspor
Daday Y. Belediye

İLK HAFTA MAÇLARI
İneboluspor-Daday Y.Bld.
İnebolu GSK-Çatalzeytinspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder