18 Ocak 2014 Cumartesi

Bu devrenin telafisi yok!

Bu devrenin telafisi yok!

Yeni yıl, yeni başkan, yeni antrenör ve yeni futbolcularla beklentilerin yüksek olduğu ikinci devre başlıyor


Bu devrenin telafisi yok!

BAL’da ikinci devre yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Özellikle Kastamonuspor için her haftası final olacak ikinci devrenin ilk maçına MKE Kırıkkale deplasmanında çıkıyoruz. Saat 13.30’da başlayacak olan maç baştan aşağı yenilenen kırmızı-siyahlılar için büyük önem taşıyor.  
Bölgesel Amatör Lig’de 26 günlük ara yarın saat 13.30’da oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Kastamonuspor, yeni yönetimi, antrenörü ve futbolcularıyla telafisi olmayan bir yarıya başlıyor. Bu devrede alınacak her puan altın değerinde olacak. Yapılacak her hatada takımı idam tahtasına bir adım daha yaklaştıracak. Öyle ki; Kırmızı-siyahlıların bu devredeki performansı Bölgesel Amatör Lig’deki kaderinin belirleyecek. 
Kastamonusporikinci devrenin ilk maçın Kastamonu’dan maç oynamadan galip ayrılan tek takım olan MKE Kırıkkale ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlılar ligin ilk devresindeki karşılaşmaya futbolcularının lisanslarını tamamlayamadığından dolayı çıkamamış ve MKE Kırıkkalespor’ha 3-0 hükmen yenilmişti. Yönetim değişikliğiyle iyi bir dönem geçirmeyi uman Kastamonuspor kamuoyu, yarın ki karşılaşmadan galibiyet bekliyor. İkinci devrenin öneminin bilen yönetim, antrenör ve futbolcular özellikle deplasmanlardan alınacak puanların kıymetinin büyük olduğunun bilincinde. Kastamonuspor’un ilk hedefi arasında beş puan bulunan ve ligdeki en büyük rakibi olan ilimizin diğer temsilcisi Tosya Belediyespor’u yakalamak. Çünkü bu takımlardan hangisi diğerinin üstünde ligi bitirirse baraj maçı oynamayı garantileyecek.  Altta kalan takım ise sorgusuz sualsiz 1. Amatör Küme’yi boylayacak. 

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder