23 Temmuz 2013 Salı

TANIŞMA SÜRECİNDEYİZ!

“TANIŞMA SÜRECİNDEYİZ!”
Sezona şampiyonluk ve profesyonel yönetim anlayış iddiasıyla girerek kulübü alan Kastamonuspor’un yeni yönetiminin Başkanı Levent Özbek, 20 günlük sürede gerekli yolu alamamaları yönünde yapılan eleştirilere ilginç bir cevap verdi.



Yönetimi seçildiği günden den bu tarafa 20 gün geçtiğini söyleyen Özbek “Yöneticilerimizin bir bölümü İstanbul’da bir bölümü Kastamonu’da… 20 günde bir şey beklenmemeli. Daha birbirini görmeyen yöneticiler var. Biz şuan birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. İstanbul’daki her toplantıda tam olamıyoruz. Ayrıca geç kaldığımızda söylenemez” cevabını vererek eleştirilerin haksız olduğunu savundu.

“BU KULÜBÜN TEK BAŞKANI VAR”

Kastamonuspor’un yönetimde tek bir başkanı olduğnu da sözlerine ekleyen Özbek, bazı yanlış anlaşılmaların olduğunu belirterek “Bu kulübün tek başkanı var oda benim. Bunun dışında diğer arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz.” dedi.

“HERKES 5 BİN VERECEK DİYE BİRŞEY YOK”

İstanbul’da yapılan ikinci toplantının ardından As Başkan Hüseyin Karadeniz’in toplantıda alınan kararlarda acil para ihtiyacını karşılamak adına yöneticierin 5’er bin TL verecekleri hususundaki açıklamalarda eksik bilgi olduğunu da vurgulayan Özbek, isteyenin 3 bin TL, isteyenin 10 bin TL vereceğini söyleyerek illa 5 bin TL verilecek diye bir hususun olmayacağını iletti.

“HEDEFTEN ŞAŞMA YOK”

Kulüpte her hangi bir sıkıntı olmadığını belirten Özbek, şampiyoluk hedefinden şaşılmadığını söyleyerek “Antrenörümüz Aslan Toklu önümüzdeki hafta geliyor. 1 Ağustosta sahaya ineceğiz. Henüz futbolcularla sözleşme imzalamadık ama onu da önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BEKLEMEK MANTIKLI”

Oyuncu transferinde aceleye gerek olmadığını savunan KSK Başkanı Levent Özbek, 3. Lig’in transferi kapatmasını bekleyeceklerini aceleye gerek olmadığını savundu. Özbek, ayrıca prensipte anlaşıpta yollarının ayrıldığı her hangi bir futbolcu olmadığını da ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder