24 Temmuz 2013 Çarşamba

Özbek : 1 Agustos’ta takım sahaya inecek

Özbek : 1 Agustos’ta takım sahaya inecek


Bu sezon, düştüğü amatör ligden yeniden profesyonel lige çıkmak için ter dökecek olan Kastamonuspor’da şuan itibariyle ise de bir ilerleme kaydedilemedi. Yeni yönetimle beraber destek arayışlarını da sürdüren kırmızı-siyahlı kulüp, İstanbul’da bir şölen düzenleyerek Kastamonuspor’a destek arayacak.


Bölgesel Amatör Ligi hazırlıklarına Kastamonu ve İstanbul olmak üzere iki koldan devam eden kırmızı-siyahlı ekip, geçtiğimiz sezon karşılaştığı sıkıntıları bu sezonda da yaşayacak gibi görünüyor. Henüz resmiyette bir futbolcu veya teknik ekiple anlaşmış olmayan Kastamonuspor, profesyonel lig hedefinin peşinden koşmaya devam ediyor. Bu sezon, düştüğü amatör ligden yeniden profesyonel lige çıkmak için ter dökecek olan Kastamonuspor’da şuan itibariyle ise de bir ilerleme kaydedilemedi. Yeni yönetimle beraber destek arayışlarını da sürdüren kırmızı-siyahlı kulüp, İstanbul’da bir şölen düzenleyerek Kastamonuspor’a destek arayacak. Profesyonel lige yeniden çıkmak için aralıksız destek arayışlarını sürdüren Kastamonuspor Başkanı Levent Özbek, yeni yönetimle yeni yeni tanıştıklarını ve statünün yavaş yavaş oturacağını belirtti. Özbek ‘Çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak için transfer görüşmelerimizde devam ediyor. 1 Ağustos’ta da takım sahaya inecek’ dedi.

RAKİPLER HAZIRLIKLARINI BİTİRMEK ÜZERE

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde Tosya Belediyespor ve Kastamonuspor ezeli bir rekabet içinde olacak. Diğer rakipler ise yeni sezon hazırlıklarını bir bir tamamlıyor. Bir diğer temsilcimiz olan Tosya Belediyespor, transfer çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor. Kastamonuspor’un rakipleri ise yeni sezon için transfer ve diğer hazırlıklarının büyük bir kısmını tamamlamış durumda. Kırmızı-siyahlı kulüp ise henüz resmiyette birisiyle anlaşma sağlayamadı.

dogrusozgazetesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder