24 Temmuz 2013 Çarşamba

Yönetim fedakarlık yapacaksa biz  varız…

Kastamonuspor Takım Kaptanı Mesut Okumuş’un babası KSK yönetiminin talebi üzerine fedakarlık yapmaya hazır olduklarını ancak fedakarlığın karşılıklı olması gerektiğini söyledi.


Oğlunun yıllar yılı Kastamonuspor için fedakarlıkta bulunduğunu ancak son üç sezondur bu fedakarlığının karşılığını alamadığını dile getiren Muzaffer Okumuş,”Yönetim beni ve oğlumu sürekli telefonla arıyorlar. Fedakarlık yaparsan görüşelim gibi sözler ediyorlar.Bu sözler düşüncede güzel sözler. Ancak benim oğlumun Kastamonuspor’dan 30 bin(milyon) lira alacağı var. Bu alacağından fedakarlık yapmaya hazır.
 Ancak KSK yönetimi de geçtiğimiz yılki mağduriyetimiz için biraz fedakarlık yapmalı. Yönetimde bulunan değerli arkadaşlarımız Mesut için fedakarlık yapacaklarsa biz bunu memleket takımı için seve seve yaparız”dedi.
MESUT’UN 3 TALİBİ VAR
Mesut Okumuş’un babası Muzaffer Okumuş, oğlu Mesut’un şu ana kadar biri 2.Lig, biri 3.Lig diğeri de BAL takımı olmak üzere üç kulüple görüşme yaptığını bir hafta 10 gün gibi bir sürede en uygun olanına imza atacağını söyledi.

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder