3 Ocak 2014 Cuma

9 NUMARA SORUN!

9 NUMARA SORUN!

Kastamonuspor’da yaprak dökümü başladı. Kırmızı-siyahlıların önemli ismi Erhan Özdil’in ardından takımın santraforu ve ilk yarının tartışmasız en iyi ismi olan Ömer Bayraktar’da gelmeyeceğini iletti. 9 numaralı formasıyla rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Ömer’in kararında kesin olduğu öğrenildi. Kastamonuspor’da yeni oluşumu bugün futbolcuyla bir kez daha görüşüp Kastamonu’ya çağıracak…

9 NUMARA SORUN!

Kastamonuspor, ikinci yarı hazırlıklarına başlamak adına dış transfer çalışmalarını sürdürürken en büyük golü içeriden yedi. Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta yer alan temsilcimizin ilk yarıdaki karşılaşmalarında en fazla göze çarpan iki ismi de ikinci yarı kırmızı-siyahlı formayı giymek istemediklerini Genel Kaptan Ferit Yücebıyık’a iletti. Önceki gün Erhan Özdil, alacaklarının yatırılmadığını gerekçe göstererek ikinci yarı hazırlıklarına katılmayacağını ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Dün ise en büyük darbe geldi. Kastamonuspor’un tartışmasız en iyi oyuncusu taraftarın sevgilisi olan giydiği 9 numaralı formanın hakkını veren Ömer Bayraktar’da ayrılmak istediğini iletti. Genel Kaptan Ferit Yücebıyık’ı arayan Ömer’in ilk yarı yaşadıklarından sonra Kastamonu’da forma giymek istemediğini ve kendisine anlayış gösterilmesini söylediği öğrenildi. 
Konuyla ilgili konuşan Yücebıyık, “Yönetimimizle gerekli görüşmeyi yaptıktan sonra oyuncumuzla tekrar görüşeceğiz. Yapacağımız görüşme sonrası durum netlik kazanır” diye konuştu. 

Açıksöz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder