26 Temmuz 2013 Cuma

Üst seviyede uğraşıyoruz…

Üst seviyede uğraşıyoruz…

Kastamonuspor Başkanı Levent Özbek  Aslan Toklu’nun istediği 14 futbolcuyu pazartesi günü Kastamonu’ya getireceklerini ve hepsiyle sözleşme imzalayacaklarını söyledi.



3.LİGDE İŞLER DAHA KOLAYDI

Kastamonuspor’un 3.Ligdeki gelirlerinin maalesef olmadığını bu işleri çevirmenin 3.Ligde daha kolay olduğunu da vurgulayan Levent Özbek,”3.Ligde iddaa, federasyon isim hakkı, Spor Toto ve Dijitürk gibi değişik gelirleri vardı. Bölgesel Amatör Küme’de maalesef bu gelirler yok. Yapacağımız tüm harcamalar yöneticilerin cebinden ve Otogar gelirinden yapacağız.”şeklinde konuştu.

ASLAN HOCA’NIN İSTEDİĞİ 14 FUTBOLCUYU ALACAĞIZ

Pazartesi transfere hız vereceklerini belirten Levent Özbek,bir taraftan transfer parası, diğer taraftan ay sonu vergii ve bir taraftan da tesislerin Özel İdare’ye olan kira borcunun bu aya sıkıştığını söyledi. Başkan Özbek sözlerine şöyle devam etti;”Şu anda Pazartesi’ye kilitlendik.Yönetim söz verdiği adam başı 5’er bin lirayı verecek. Bu parayla transferi bitireceğiz. Aslan Hoca’nın istediği 14 futbolcuya pazartesi günü imza attıracağız. Kadronun geri kalanını da Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu(BESYO) dan Haluk Hoca’nın tavsiye edeceği oyunculardan oluşturacağız.”dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder