22 Temmuz 2013 Pazartesi

Bu gidişe profesyonel lig rüyası, rüya olarak kalıcak !

Bu gidişe profesyonel lig rüyası, rüya olarak kalacak!
Bölgesel Amatör Lig öncesi Kastamonuspor’da görünen tobla takımı geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e düşüren yönetim anlayışından farklı değil!




FUTBOLCULAR DAĞILMAYA BAŞLIYOR!

Kastamonuspor’da yeni oluşan yönetimin ilk açıklaması “Şampiyonluk ve geçen yıl ki gibi olmayacakları” yönünde olmuştu. Ancak aradan geçen 21 günde yapılanlar yine konuşulanlarla icraat arasında farklılık olacağını gösterdi. Prensipte anlaşılan futbolculara peşinatlarının verileceği tarihler sürekli değiştirildi. Bazı futbolcular başka kulüplerle görüşmeye başlandı. Yönetim içinden ise gitmek isteyene yol verme elde fazlasıyla oyuncu olduğu kararı çıktı.

BUGÜN BÜYÜK GÜN

Bölgesel Amatör Lig katılım süreci öncesi kritik hatalara imza atan yöneticiler icin büyük gün ise bugün.  İstanbul’da çıkan yöneticiler 5’er bin TL ortaya koysun önerisinin son günü bugün. Kırmızı siyahlılar da bugün 15 yönetici 5’er bin TL verirse futbolcularla ilgili ilk peşinat sorunu çözülecek. Aksi taktirde yönetim içi sıkıntı söylentileri bir haylı hızlı yayılacağa benziyor.

GÖRÜNEN KÖY

Yapılan adımlara ve çalışmalara bakıldığında Kastamonuspor’un yönetiminin yeni olmasına rağmen geçtiğimiz sezon başında yapılan işlerle bu sezon arasında pekte fark olduğu söylenemez. Takımın kendine gelebilmesi için öncelikle maddi durumunu düzeltebilmesi gerektiği de ortada. Levent Özbek ve yönetimi izledikleri rotada değişiklik yapmaz ve bir sihirli değnek kulübe değmez ise profesyonellik kırmızı-siyahlı renklere uzak görünüyor!


Açıksöz Kastamonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder