8 Eylül 2013 Pazar

İstifaya hazırım!

“İstifaya hazırım!”

Kendini bir türlü ifade edemediğini belirten Başkan Yardımcısı Satılmış Ayar: 

 


 Kastamonuspor’da üç sezondur kulübün yaşaması için çabaladığını vurgulayan Satılmış Ayar,”Kulübün önünü açmak adına istifa dahil her şeye hazırım” açıklamasını yaptı.

Kastamonuspor’a üç sezonda 420 bin (milyar) TL destek sağladığını belirten ve kendi işlerine bozmak adına bu hamleleri yaptığı söyleyen Başkan Yardımcısı Satılmış Ayar, son gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. 
Ayar, kendisinin  KSK yönetimine seçilmezden önce ekonomik durumunun normal bir esnaf seviyesinde olduğunu ancak kulübe para bulmak ve yetiştirmek adına yoktan var edip kulübün tıkandığı zamanlarda para yetiştirdiğini ancak  bu durumu kimseye anlatamadığını dolayısıyla da kendisini kimsenin anlayamadığını belirtti. 
Yönetimin İstanbul kanadındakilerin ve Kastamonu’daki bazı diğer yönetici arkadaşlarının kendisi için  istifa ettiği zaman kulübün önünün açılacağı yönünde görüş belirttikleri için istifa etmeye hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Ayar;”Tamam ben kulübün önünü açıyorum.Buyursunlar gelsinler.Enes Akdere Başkanlığı kabul ediyorsa gelsin hiçbir şey talep etmiyorum. İstanbul’daki Nusret Demir ve arkadaşları gelsinler hiçbir şey talep etmiyorum. Yeter ki takımı sahaya sürecek oluşumu yapsınlar ve süreç işlesin.”dedi.
 
 Açıksöz
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder