3 Ağustos 2013 Cumartesi

Kastamonuspor Hürriyet Gazetesinde "Ses ver Kastamonu"

Kastamonuspor Başkanvekili Nusret Demir, İstanbul’da yaptıkları bir dizi toplantının olumlu neticeler verdiğini, toplantılarda alınan kararla yönetim kurulu üyelerinden gerekli kaynağın sağlanacağını söyledi.

Başkanvekili Demir, 26 Temmuz’dan itibaren Teknik Direktör Aslan Toklu ve futbolcuların beklentisi olan maddi kaynağı oluşturmaya başlayacaklarını aktardı.

Şölen 31 Ağustos’ta

“ İstanbul’da güçlü bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyoruz” diyen Demir, 31 Ağustos Cumartesi akşamı saat 17.00’den itibaren Bayrampaşa Semih Erden Kapalı Spor Salonu’nda şölen havasında bir programa ev sahipliği yapacaklarını, organizasyon çalışmalarına gelecek haftadan itibaren yoğun olarak başlayacaklarını belirtti.   “Ses ver Kastamonu” sloganıyla gerçekleştirecekleri organizasyonun içeriğine de değinen Demir,haber müdürümüz Murat Güven’in sunacağı programda, teknik heyet ve futbolcuların teker teker tanıtılacağını, sonrasında ise şölen havasında bir konserin hemşerilerini beklediğini ifade etti.

Demir, şöyle devam etti: “Konser bölümümüzde, ünlü pop sanatçısı Faruk K’nın yanı sıra Kastamonu’muzun yetiştirdiği değerli sanatçılarımız; Orhan Canayakın, Ilgaz, Arzu Akça ve Cideli Emin sahne alacak. Hemşerilerimize doyasıya eğlence yaşatacağız. Kastamonulular olarak birlik ve beraberliğimizi gösterme adına KSK’ya destek için yapılan gecede bir arada olacağız” dedi.

“Katkı sağlayanlara teşekkür ederim”

Organizasyona katkı sağlayanların samimiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren KSK Başkanvekili Nusret Demir, şunları söyledi: “Yapacağımız organizasyona desteğini esirgemeyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca İstanbul da bulunan 19 ilçe ve federasyon dernek başkanının gönüllü olarak davetiye isimlerini yazdırarak katkı sunmak istemeleri bizim yalnız olmadığımızın ve başarıya ulaşmak için gerekli gücü yakalamış olduğumuzun açık bir göstergesidir.

Bu dernekleri yöneten arkadaşlarımızın özverili ve başarılı çalışmalarını KSK için de katma değere çevirecek olmalarını alkışla karşılıyor ve hepsine bu samimiyetlerinden dolayı şahsım ve KSK yönetimi adına teşekkür ediyorum.

“Sorumluluk almak gerekiyordu, öyle de yaptık”
KSK Başkan vekili Nusret Demir, Kastamonuspor için tarihinde bir ilk yaşandığını ve ilk kez İstanbul ve Kastamonu’dan eşit yönetim listesi yapıldığını hatırlatarak şunları söyledi: “Kastamonulular, büyük bir camia ve zorluğun üstesinden gelmeyi bilen insanlardır. Başkalarından beklemeden herkes gerekli sorumluluğu almalıdır.

Hemşerilerimizin şehrin tek markası ve reklamı olan Kastamonuspor’a da sahip çıkacağına inancım tamdır. Yakalanan bu güzel tablo, KSK’nın lige güçlü, moralli başlamasına ve hak ettiği yere çıkmasına vesile olacaktır. Bizler sorumluluk alınması gerektiğini gördük ve üzerimize düşen sorumluluğu aldık.  Sabırla, azimle hep birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.”

Genel Sekreter Selahattin Eren
Ayrıca Demir, “Kastamonuspor genel sekreterliğine yönetim kurulu kararıyla Üçağıl Dernek Başkanımız değerli başkan Selahattin Eren getirilmiştir. Hayırlı, uğurlu olsun, başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Kaynakça:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24392636.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder